Vakgarage Verfaille

BELANGRIJK NIEUWS!

Beste allemaal,

 

Samen schaatsen we kanker de wereld uit!

Samen met mijn trouwe supporter Danielle ga ik de strijd aan om 50 km te schaatsen op de Weissensee in Oostenrijk voor KIKA. Op 10,11, 12 & 13 januari 2017. Het doel is om zoveel mogelijk geld op te halen voor nieuwe onderzoeken naar de genezing van kinderkanker en voor verbetering van alle behandelingen. Maar daarvoor heb ik ook jullie hulp nodig! Het is de bedoeling dat iedere schaatser 1500 euro ophaalt voor sponsoring van bovenstaande punten. Het zou toch fanatisch zijn als we hier allemaal wat voor kunnen betekenen?! Ik heb mezelf zojuist ingeschreven en hieronder aan staat de link om sponsorgeld te storten. Uiteraard mag het ook aan mij gegeven worden zodat ik het kan storten, hierbij zal ik de namen en/of bedrijfsnaam vermelden op de site. Ik hoop dat jullie allemaal een steentje willen bijdragen zodat ik in januari de ijzers onder m’n schaatsen vandaan rij!. #staopvoorkanker

 

https://www.schaatsvoorkika.nl/celene-verfaille

Iedere euro telt!

 

(Als u als bedrijf wilt sponsoren krijgt u daar een factuur van, dit kan als gift worden opgegeven voor de belastingdienst)

 
--------------------------------

Welkom op de website van Vakgarage Verfaille, hét full-service autobedrijf op het voormalige eiland Wieringen!

 

Ons bedrijf is een vertrouwd adres voor onderhoud, reparatie, apk en banden.

U wordt snel en vakkundig geholpen waarbij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Dit alles uiteraard binnen een aanvaardbaar prijsniveau. Ook voor onderhoud aan uw leaseauto bent u bij ons aan het juiste adres.

 

Daarnaast verkopen wij top-occasions tegen concurrerende prijzen. Vakgarage Verfaille heeft altijd een wisselend aanbod van occasions in haar showroom staan. Wij bieden verschillende merken en typen in verschillende prijsklassen. Mocht u gewenste auto er niet bij staan, dan gaan wij graag voor u op zoek. Of het nu een nieuwe bedrijfswagen of een goede gebruikte personenauto betreft, wij staan voor u klaar!

Op zoek naar een occasion!Laat uw airco checkenLaat uw banden controleren
Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Offerte aanvragen
Voer uw kenteken in om alles over uw auto te weten te komen
Zoek mijn auto
Wilt u altijd op de hoogte zijn van de laatste Vakgarage nieuwtjes, prijsvragen en aanbiedingen?
Klik hier voor een contactformulier
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.