Track & Trace bij Vakgarage Verfaille

Vakgarage Verfaille is dealer van Heijtec GPS Track & Trace systemen. Dit Nederlandse bedrijf levert geavanceerde GPS Track en Trace systemen waarmee u uw auto kunt volgen en beveiligen, maar ook ritten kunt registreren.

Wilt u uw auto optimaal beveiligen? Wilt u op ieder moment weten waar uw auto is? Kies dan voor Heijtec GPS Track & Trace systemen. Zo weet u altijd waar uw auto is en welke route er is afgelegd. De geavanceerde GPS volgsystemen van Heijtec zijn dé manier om uw auto te beveiligen tegen diefstal. U of de politie kan zo snel de exacte locatie van uw auto bepalen. Het systeem kan tevens gebruikt voor kilometerregistratie en voldoet aan de laatste eisen van de Belastingdienst

Hoe werkt het Heijtec systeem?
Met behulp van GPS (satellieten) en GPRS (mobiele netwerk) word de positie van uw auto bepaald. Het Track en Trace systeem maakt via internet verbinding met het Heijtec softwareplatform. Door middel van een smartphone, tablet, computer of ander internetvriendelijk apparaat kunt u altijd en overal ter wereld inloggen in uw persoonlijke account. Daar ziet u direct waar uw auto zich bevindt en waar het is geweest.

Kilometerregistratie
Het registreren van uw afgelegde kilometers was nog nooit zo eenvoudig. Heijtec GPS Track en Trace systemen voldoen aan de laatste eisen, gesteld door de Nederlandse Belastingdienst. En zorgen automatisch voor een sluitende kilometeradministratie.

Beveiliging
Heijtec Track en Trace systemen zijn eenvoudig in te bouwen, maar lastig te traceren en uit te schakelen. Probeert men het systeem onklaar te maken, het signaal te verstoren of uw voertuig te verplaatsen zonder dat het contact is ingeschakeld, dan wordt u automatisch op de hoogte gesteld. In uw online account heeft u tevens de mogelijkheid om virtuele hekwerken in te stellen. Zodra uw auto het hekwerk doorbreekt, ontvangt per sms of per mail een alarmmelding.