Kleine beurt in Hippolytushoef

Bij Vakgarage Verfaille wordt uw auto gecontroleerd op een aantal essentiële punten. Omdat een auto vol techniek zit en veel bewegende delen heeft is periodiek onderhoud belangrijk om de levensduur van uw auto te verlengen en uw veiligheid te waarborgen. 

Wanneer is uw auto toe aan een kleine beurt?

Er zijn veel handige vuistregels om te weten wanneer uw auto aan onderhoud toe is, maar een officiële regel kan Vakgarage Verfaille niet geven omdat elke auto anders is en omdat er in elke auto anders gereden wordt. Zorg wel dat het onderhoudsboekje bijgehouden wordt, dit is het logboek van de auto. 

Vakgarage Verfaille voorziet u van advies

Wanneer het onderhoudsboekje onverhoopt toch verloren is geraakt of niet bij de aankoop ontvangen is, dan kan u in Hippolytushoef altijd langs Vakgarage Verfaille om vrijblijvend advies op te vragen. Zo checken we uw remmen, de verlichting, de schokdempers en de accu en controleren we het interieurfilter en alle vloeistoffen, en vullen we bij als dat nodig is.

Bent u op zoek naar een goede garage om een kleine beurt aan uw auto uit te laten voeren in Hippolytushoef? Kom dan langs Molenveld 11 in Hippolytushoef (Noord-Holland). Of neem contact op via mail info@vakgarageverfaille.nl of bel naar 0227-595039.

Contactgegevens

Vakgarage Verfaille
Molenveld 11
1777 HN Hippolytushoef

tel.: 0227-595039
mail: info@vakgarageverfaille.nl